Pages

2 Kasım 2011 Çarşamba

Oradaydım: Occupy Susam Sokağı.



Wall Street ayaklanmaları Susam Sokağını da vurdu. "%99 çalışıyor, %1 takılıyor sokarım böyle işe" diyen Susam Sokağı kahramanları kendilerini New York sokaklarına attılar. Fotoğrafta Minik Kuş elinde pankartı, ayaklanmaya başkanlık ederken oldukça agresif görünüyor.




Fotoğrafta Kırpık, Susam Sokağında zenci olmaması nedeniyle ilk kez gördüğü fucking negro'dan saklanırken gayet temkinli bir poz veriyor. 


Kurabiye Canavarı bunca yıl çalışıp yeterince kurabiye sahibi olamamaktan şikayetçi. Niye? Çünkü anasını s...timin kapitalistleri bütün kurabiyeleri yiyor.



Olaylara en çok şaşıranlardan biri de Elmo. Genelde gıdıklanmaktan çok hoşlanan Elmo, polis dürtmesinden  o kadar da hoşlanmadığını farkediyor. Eeee Elmo efendi devrim kolay gerçekleşmez, biraz acı şart. Burnunu sktğimin.



Susam Sokağı'nın cemcük ağızlı Marslı karakterleri de oldukça şaşkın. Milyonlarca gaz bulutu uzaklıktan sağ salim gelmelerine rağmen, polisin attığı gaz bombalarının etkisiyle gözleri de cemcükleşmeye başlıyor.


Sayıların kontu sayısız acının karşısında gözyaşlarını tutamazken. Kont kont olalı böyle zulüm görmedi. Niye? Çünkü fuck you kapitalistler.

"Arada kaldım, hep arada" şarkısını söyleyen Grover'i hatırlayanınız var mı? Bu kez gerçekten arada kalmanın ne demek olduğunu anlıyor. Arkadaki özel harekatçı Korkut Eken tipli ise sevişme listesine bazı hayvanlardan sonra tüylü kuklaları da almış görünüyor. 
Ve Büdü... Karakola giderken susma hakkını dudaklarını birbirinin içine sokarak kullanıyor. Kaşlarıyla dudaklarının benzerliği dikkatlerden kaçmıyor.



Yani siz orada sımsıcak evinizde klavye başında vatanınızı kurtarırken, Susam Sokağı Kahramanları sokaklarda mücadele veriyor. Viva La Resistance!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder